Klanten aan het woord

Klanten aan het woord

Peter en Marleen Bakker Sinds enkele weken genieten wij van onze nieuwe keuken, gekocht bij “Coninx-Keukens” in Gronsveld. We zijn heel blij dat we met deze firma in zee zijn gegaan, vooral vanwege de deskundigheid en het meedenken van Dhr. Coninx, alsmede ook van zijn medewerkers. De kwaliteit van deze keuken onderscheidt zich van andere keukens, het materiaal is mooi en duurzaam. Van ons alleen maar lof over deze firma!

Theo en Marcelle Gulpen Na een periode van 25 jaren was een aantal apparaten en het kunststof aanrechtblad van onze eerste Coninx Keuken aan vervanging toe. We kozen voor een nieuwe keuken met een totaal andere opstelling. De elementen van de oude keuken konden, zonder apparaten, moeiteloos worden hergebruikt in mijn atelier en onze garage. Wij zijn met het gave ontwerp voor onze nieuwe keuken, de materialen van topkwaliteit, de perfecte installatie en afwerking, de uitstekende service van Coninx Keukens uitermate tevreden. De gehele crew verdient andermaal een dik ‘Chapeau’.

Birgit en Hugo Crombag-Aretz Een idee… Een plan.. Een tekening… Fijn overleg en alles bespreekbaar. Onze keuken is fantastisch geworden, helemaal naar onze smaak! Apparatuur van Miele erg fijn, mooi design en praktisch om mee te werken. Het hele Coninx team staat ten alle tijden voor ons klaar. Fijne mensen met vakkennis, goede service, fijn bedrijf! Dikke DANK!

Een leuke mail van Marijke Ter info. Wij hebben wegens een verhuizing afscheid genomen van onze bijna 29 jaar oude Coninx keuken die er na al die jaren nog perfect uitzag. Wat een mooie kwaliteit is het!